Åsgårdstrand
Et løft.
Seilsportsenteret innebærer et kraftig løft for seilsporten i Åsgårdstrand og omegn primært, men også for vår nasjonale satsing. Det å ha gode anlegg som er i stand til å arrangere regattaer og tilby gode treningsmuligheter er et gode som ikke er alle land forunt. Til tross for dette kraftige løftet har foreningen holdt fast på sitt økonomiske grunnprinsipp, og foreningen har derfor god økonomi.
Båtplasser.
Vi har fått utvidet mulighetene til å tilby medlemmene båtplasser. Noe som er en forutsetning for å drive seilsport. I tillegg til faste plasser kan vi også tilby sesong plasser og lagringsplass for joller av alle slag.
Gjesteplasser.
Hele sommerhalvåret får vi mange gjester. Og vi har store arrangementer som ønskes velkomne vært år, slik som Storebro klubben og KNS. For seilforeningen er dette både hyggelig å lønnsomt. I 2015 får gjestene også tilgang til det nye servicebygget med dusjer, toaletter og vaskemuligheter.
Huset.

Fra den spede begynnelse i 1935 og nå 80 år etter har lokalitetene endret seg betydelig. Vi disponerer nå over et hus hvor vi kan arrangere sportslige og sosiale tilstelninger for seilere, medlemmer. Samtidig leier vi ut lokalene til både medlemmer og andre som måtte ønske det, til for eksempel tilstelninger som konfirmasjon, bryllup, jubileer og andre festligheter.I vår nyoppussede storstue kan du dekke festbord til opptil 50 personer.
Bryggeanlegg for jollene
Bi har god plass til å stable jollen, som seilforeningen eier selv, og som seilerne har kjøpt selv. Også når vi arrangerer regattaer. Da må vi ta i bruke parkeringsplassen for å få plass til alle. De dagene må havseileren parkere bilene sine andre steder. virksomheten.
Båter
Foreningen har investert i båter for å kunne drive effektiv trening og avholde regattaer. Start båt og følgebåter kreves til dette formål. Medlemmene selv tar på seg arbeidet med å vedlikeholde flåten.Foreningen har gjort det godt i den nyetablerte seilsportligaen, og har nylig (2019) gått til innkjøp av en J70 til en halv million kroner. Foruten p bli benyttet som trenings og regatta for vårt ligateam, vil den være treningsbåt både for tur og hav - og jolle - seilere.

På Seilforeningens hjemmesider finner du mer informasjon, søknadsskjema for båtplass, innmelding , kalender for trening og regattaer og utleie.

Enheter

SpråkBruk tid på bli kjent med sidene. Har du forslag, eller finner feil så send en mail til mailto:medlem@seilforeningen.no Ved å se denne video så får dere en aning om hva dere kan forvente.

Ikon


Temperatur

Luftfugtighet

Trykk

Vindhastighet

Vind vindkast

Nedbør

Solstråling

Snø

Tilsynelatende temperatur

Duggpunkt

UV

Synlighet

Skybase

Evapotranspirasjon

Temperatur inne

Fuktighet inne


Soloppgang

Solnedgang

Månen opp

Månen ned

Time

Menu

Fra

Til

Fullskjerm

Eksporter som bilde

Innstillinger

Hjemmeside

Webkamera

Tabell

Graf

Kart

Stabilt

Stigende

Fallende

Advarsel

Breddegrad

Lengdegrad

Historie

Solformørkelse

Måneformørkelse

GPS

Høyde

Dag

Måned

år

Høy temperatur

Lav temperatur

Dag

Natt

Vår

Sommer

Høst

Vinter